Om lördagsnöjen

D gick upp i ottan för att åka och bada med mina föräldrar och min brorsas två telingar. Äventyrsbadet på Fyrishov. Så skojigt för dom. Jag kan komma på många saker jag hellre gör en lördag halv åtta än att trängas med barnfamiljer på badhuset. Spika in en rostig spik i handen, som ett exempel.Kommentarer
Postat av: A-M

Haha, detta är du i ett nötskal. :-)

2009-05-09 @ 09:58:49
URL: http://lappan.blogg.se/
Postat av: Gunnel

Hej och god förmiddag!

Mot min vana läste jag en blogg nu på blanka förmiddan. Din blogg hittade jag via Ninni Schulman och läste en bra stund, även kommentarerna.

Du har redan fått så mycket beröm att jag inte alls kan försöka toppa det - jag vill bara understryka att du förtjänar vartenda yttrande som handlar om att du skriver levande och välformulerat och att man verkligen blir fängslad och glad över din träffsäkra och varmhumoristiska ton. Hur ditt liv än utvecklar sig vidare, så vet du vid det här laget att den här förmågan har du och att du kommer att ha mycket glädje och nytta av den, alltid!

Om lördagsmorgonen med/utan Fyrishov: Går allt som ni hoppas, så är detta en av de ganska få (faktiskt - förhållande till de närmsta tjugo åren, minst) lördagsmorgnar som du fortfarande kunde ha alldeles för dig själv. Hoppas att du kunde njuta riktigt mycket av den! Med tiden kommer annat att sätta agendan, alltifrån kisstunga blöjor till ljudstarka påminnelser om att det är MORRON NUUUUUUUU. Och då spelar det ingen roll när du somnade eller om din sambo grymtar "Idag är det du, jag mååååååste få sova nån gång" - fast han ju fick det senast i förrgår, eller kanske i förrförrgår i alla fall.

Sen blir det dags för lördagar då det bara måste utrustas, packas, skjutsas, kommas ihåg att köpa present åt X, samt åt Y och Z nu på en gång förresten, samt städas och tvättas. Igen och igen. Plus - glöm inte - man ska emellanåt hälsa på mormor/morfar, farmor/farfar, kusiner som fyller år, m. fl. om man nu har lyckan att ha dem i närheten. Nästan allt detta sker konstigt nog på lördagar/söndagar, men har man tur får man en god middag på köpet!

Allt möjligt underbart och jobbigt (inget utesluter det andra) väntar dig och er tillsammans, förr eller senare. Allt det där är verkligen något som är så mycket värt att längta efter, uppleva och sedan längta tillbaka till, märkligt nog.

Detta hälsar en trebarnsmamma som också har glädjen att ha blivit tre-, förhoppningsvis snart fyr- och kanske så småningom flerbarnsmor-/farmor. Som du ser, förresten, får man ibland ju lediga morgnar igen, när man blir pensionär. (Fast det tog väldigt lång tid innan man kom dit.)

Skickar med en kram och allra bästa önskningar om en god fortsättning på allt!

2009-05-09 @ 11:23:44
Postat av: L

A-M:

Du vet, du har hängt med, du.Gunnel:

Tack för en helt underbar kommentar! Jag har precis högläst den för sambon som klev in här genom dörren, nybadad och glad. Nu ska vi gå ner på stan och njuta av att göra allt i vår takt, förhoppningsvis blir det lite av den lyxen nästa år.

2009-05-09 @ 11:39:04
URL: http://innandufanns.blogg.se/
Postat av: emilie

Hahaha, ja vänta du bara,om ett par år är det du som står och trängs med alla dessa barnfamiljer... Promise!!!

2009-05-09 @ 14:30:47
URL: http://trollmorsbarn.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0