Mer oro

För övrigt så oroar jag mig för hur det ska bli om den här behandlingen verkligen lyckas fullt ut. Då kommer det nämligen ett barn och hur fan ska DET gå? Ett barn. En bebis som skriker hela nätterna, som inte kan prata, som bajsar enorma mängder bajs ur en väldigt liten kropp. Och sånt.
Ja, herregud. Blanda inte in mig i det.

Kommentarer
Postat av: Mona

Mmm. Och i samma sekund som bäbisen kommer ut så skiter du fullkomligt i alla sådana frågor. Eller ja, efter den sedvanliga depressionen som vanligtvis inträder ca 3 dagar efter förlossning. Där man ifrågasätter sig själv som blivande moder.Men sen. Sen går det fort över. Och DÅ darling; då börjar din nästa resa. Som varar livet ut.

2009-04-16 @ 18:08:12
URL: http://monasuniversum.blogspot.com
Postat av: L

Så jävla scary. Tur att det är långt dit.

2009-04-16 @ 19:10:18
URL: http://innandufanns.blogg.se/
Postat av: Abbes pappa

Jag måste får citera en snubbe. Jag har suttit och ruvat på det här citatet, och tänkte slänga in det på min blogg en vacker dag för jag tycker att det är så bra. Men du får en preview. ;-) Citatet stämmer så bra på föräldraskap i allmänhet och Abbe-pappa-skap i synnerhet. Eller va fan. Det stämmer på hela livet. På alla liv. Snubben heter Ingvar och säljer möbler i Småland och resten av världen. Han sa så här:Inget är så svårt som man fruktar.

Inget är så lätt som man tror.

2009-04-16 @ 21:03:50
URL: http://www.hejaabbe.com
Postat av: L

Åh, tack! Det där var ett bra citat som gör att jag landar lite mitt i med tankarna kring det här med föräldraskap. Om det inte är så svårt som jag fruktar så gör det ingenting att det är svårare än vad jag tror.

Kloka gubbar det finns i Småland.

2009-04-17 @ 07:09:14
URL: http://innandufanns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0