Det har spårat ur, det här

Hade det inte varit för att jag är hemskt rädd för att ni ska tro att jag är psykopat så hade jag knäppt ett kort på diskbänken som förklaring till varför jag är så tyst idag.
Jag har ganska mycket att ta hand om i köket. Vår diskmaskin är sönder. I väntan på att den ska laga sig själv har vi sedan i förrgår tryckt ner all disk i diskhon. När diskhon tog slut började vi använda oss av diskbänken. När diskbänken tog slut blev det golvet. Ut i hallen, in i sovrummet, ut i trapphuset, ner på gården, till parkeringen.

Nä, men så farligt är det inte. Bara nästan.
Har ni sett "Rent hus?" Det är väl där nånstans vi har landat.

Och jag har egentligen inte tid (okej, ork), att ta tag i det där för jag har texter att skriva.  Och D tog sig en sovmorgon som inte tog slut förrän det var dags för honom att åka till jobbet igen klockan 14. Är man 30 bast så sover man inte i femton timmar utan att börja oroa sig för att man troligtvis är döende. Men han gör. Polistönten. Hunden kan mest troligt inte diska idag heller. Och med det återstår jag.

Så nu sitter jag här och tänker på bensin, terpentin, aceton och andra vätskor som brinner bra.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Du får sätta upp ett mål. När disken är borta får du t ex äta något gott, se en film, läsa en bra tidning, klicka hem något från en bra webshop eller nåt annat som känns lockande. Men först disken! ;-) Lycka till!

2009-04-22 @ 14:56:05
URL: http://dolk.blogg.se/
Postat av: Nina

Haha! Min nya favoritblogg - lätt! Tack!

2009-04-22 @ 15:15:48
URL: http://somlillamy.blogg.se/
Postat av: Elin

I hear you! Hatar, verkligen hatar att diska. Det har börjat lukta lite misstänkt från köket här. Lösningen: stänga dörren. Fungerar utmärkt. Får nog äta ute idag.

2009-04-22 @ 15:26:04
URL: http://elinmariathornqvist.blogg.se/
Postat av: L

Jag har inte börjat än. Jag ät mycket lat.

2009-04-22 @ 15:29:08
URL: http://innandufanns.blogg.se/
Postat av: Maja

Vad har du för hund? Måste va nåt fel på den. Min diskar skinande rent, vartenda fat man ställer på golvet. Superbra diskmaskin, man behöver inte ens diskmedel. Men vinglas funkar sämre ;-))

2009-04-22 @ 16:02:06
Postat av: MONA

I Bromma finns det mycket bra polskor att anlita. Du borde ju ha en hel del studenter i byhålan däruppe....

2009-04-22 @ 16:42:52
URL: http://monasuniversum.blogspot.com
Postat av: Linnéa

Hallå hallå där borta i ägg-landet! Den här bloggen är så bra att jag kan tänka mig att läsa den TROST den otroligt tråkiga (och fula) bloggdesignen. Skaffa dig någon liiiiiiite roligare och jag är förevigt din ;)Kämpa på!

/ Linnéa

2009-04-22 @ 16:58:51
URL: http://keewlalinnea.webblogg.se/
Postat av: UllaC

Hittat hit efter tips från min brorsa, Abbepappan. Du skriver väldigt humoristiskt och trots att jag inte är, eller har varit, i samma situation som du måste jag säga att det är en glädje att läsa dina texter. Kommer definitivt återvända hit så ofta jag hinner.

2009-04-22 @ 17:18:04
URL: http://www.ullac.blogspot.com/
Postat av: L

Linnea:

Jag är den sista på jorden som bryr mig om bloggdesign. Det enda jag bryr mig om är att det inte ska blinka och ha sig överallt, samt att färgerna inte ska stacka hål på iris. Jag bloggade i två år på samma portal, med samma design och det gick jättebra. Det ska nog bära den här gången också.

Eller så lär jag mig nåt om skiten på vägen och gör nåt vackert. Men mest troligt inte.

Tack för att du läser, TROTS designen.Ulla:

Tack till dig också!

2009-04-22 @ 17:23:41
URL: http://innandufanns.blogg.se/
Postat av: Nina

Hm...vill ju inte vara sån, men...diskmaskiner reparerar mer sällan sig själva...och eftersom hunden inte tycks vara samarbetsvillig och din polistönt tycks ha drabbats av onaturligt sömnbehov...Så är det inte mycket till alternativ som återstår : ring efter reparatör, skicka jycken på dressyrkurs, så att den förstår sina skyldigheter här i livet...sparka på D, hyr in en polska eller (the horror) diska själv...

2009-04-22 @ 17:55:21
URL: http://ekman.wordpress.com
Postat av: wettexvärlden

Då vi har världens minsta kök ser det ut som ett bombnedslag varje gång vi druckit te. Och då pratar jag om två vuxna med varsin mugg...

Om vi någonsin lämnar det här hålet i väggen ska jag ha en diskmaskin. Jag torkar mig gärna i arslet med morgontidningen, bara pengarna räcker till en DISKMASKIN.

2009-04-22 @ 18:04:36
URL: http://wettexvarlden.wordpress.com
Postat av: TeachGirl

Känner igen mig som bara den. Så hade vi det innan vi skaffade hus med tillhörande diskmaskin... :)

2009-04-22 @ 18:37:42
URL: http://varforinteviocksa.blogspot.com/
Postat av: Maria

Allvarligt talat är den någon däruppe som skickar ner sabba-diskmaskiner-väsen?På visst vis är det ju bagateller men ååååhhh vad jobbigt det är att handdiska! Min diskmaskin gick sönder i måndags. Naturligtvis är sambon på kurs och jag står ensam med eländet!Jag låter fanskapet stå kvar i maskinen och plockar ur och diskar när jag pallar.Småsaker med tanke på vad du går igenom. Jag hejar på dig! Fortsätt värpa!

2009-04-22 @ 21:33:32
URL: http://mariakarmback.blogg.se/
Postat av: L

Diskmaskiner sändes till jorden av Gud för att driva människor till VANSINNE.

Så måste det vara.Tack för att ni hejar på mig!

2009-04-22 @ 21:44:15
URL: http://innandufanns.blogg.se/
Postat av: Jenny

garvar högt och torkar en tårHär har man alldeles nyss hittat hit - och så drabbas man av den här raka skratthögern mitt i veka livet... Högst oväntat, högst uppskattat! :)Jag ser verkligen disktravar ner på parkeringen framför mig...! s

2009-04-22 @ 22:43:27
URL: http://himmelochord.wordpress.com
Postat av: Linda

Jag har också nyss hittat hit via Silverfisken och hit kommer jag återvända. Tack för alla skratt du bjuder på, du förgyller min dag!! Disk ÄR bland det värsta som finns, skulle lätt göra som du om diskmaskinen strejkade. (spara på hög tills den vandrade iväg självmant)

2009-04-23 @ 09:20:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0