Tre flugor i en smäll

Anonym:
Fortsätter att läsa och håller tummar o tår dagarna i ända! På tal om foto så är det ju lite smålustigt att du publicerar kort på både konstapeln, hunden, bror (till och med vaxandes näsan för oss som var med då :-D), och små härliga kermits, men ett foto av L har vi aldrig fått se (vad jag vet?!). När ska ska vi alla få se denna fantastisk briljanta skribent och äggmakerska? :-) Må gott! /NinaPX

Svar:
Jo, jag hade bilder på mig själv i den förra bloggen, men inte speciellt ofta. En av dom bilderna har jag på Bloggportalen nu. Den enda bilden jag äger där man ser mitt ansikte. Det är på alla sätt en ful bild det också. Sådär fjårrtis, en mobil, en pose, en spegel. Ja, herregud. Jag borde skämmas men jag sysslar sällan med sånt.

MONA <----- Klickbar länk till sjukt kul blogg
Om man har hängt här inne sedan start, så hann man faktiskt se det foto som satt där innan. Så det så.


Svar:
Aha, du menar den där bilden där man såg halva mitt ansikte och halva min hand.
Vi lämnar det där.

X :
 Har ni ringt? Har ni fått någon indikation på hur det går


Svar:
D har ringt. Tre ägg av fem hade blivit befruktade, men vi vet inget om celldelningen. Be en bön till högre makter, om ni tror på såna, om att i alla fall ett ägg av tre ska orka hela vägen fram.

Kommentarer
Postat av: em

Kom igen äggen, kom igen! kör en liten hejaramsa

2009-04-28 @ 21:48:55
URL: http://friskhetstecken.blogspot.com/
Postat av: Abbes pappa

Jag tror inte på högra makter, men det skiter jag i nu. Jag ber en bön ändå.

2009-04-28 @ 22:28:35
URL: http://www.hejaabbe.com
Postat av: Kerstin

Inte för att jag direkt är troende...men en bön kläms härmed iväg!!

2009-04-28 @ 22:38:07
URL: http://www.arstinn.blogspot.com
Postat av: L

NÄMEN, nu kan jag faktiskt höra hela vägen hem till mig hur det växer i kopparna uppe på Akademiska. Tjoho!

2009-04-28 @ 22:52:17
URL: http://innandufanns.blogg.se/
Postat av: Angelica

Sassa Brassa Mandelmassa nu ska det blir barnmassa!

2009-04-28 @ 23:19:39
Postat av: E

Följer din blogg med spänning. Du skriver om en mycket jobbig tid i livet men gör det ändå med humör och glimten i ögat. Det uppskattar jag! Kanske går jag samma öde som er till mötes den dagen det är dags. Har i princip ingen ägglossning alls, om jag inte äter hormoner. Ber till gud att det ska räcka med piller men vem vet. En dag kan det vara min tur med spray och sprutor. Kram

2009-04-28 @ 23:32:43
URL: http://metrobloggen.se/gransloskarlek
Postat av: Helena m. 4

Kära Högre Makter,

Låt fröken L bli på smällen på detta högst kliniska sätt !

2009-04-28 @ 23:44:26
Postat av: elin

skickar iväg en också!

2009-04-29 @ 00:09:18
URL: http://elinkortochgott.blogg.se/
Postat av: Annica

Hej! Jag hittade hit via Monas universum och ni skriver båda helt underbart. Oj vad jag skrattade när jag läste om din konstapel som svimmade av och jag kunde lätt se hela scenariot framför mig när han rullades ut ur salen och du gick ut gapskrattandes. Gud så kul!!! Känner igen mig lite i detta då jag gjorde en makeinsemination 2001 och min sambo låg döende på min brits i influensa. Det var knappt jag fick plats. Han somnade dessutom i väntrummet innan vi skulle in till avdelningen. Tack för det enorma stödet!! Smittad blev jag också. Som tur var räckte det med en gång och ett litet gossebarn tittade ut 40 v senare. På dagen.

Jag håller alla tummar och tår jag har för att det ska bli en bebis och att du slipper fler nålar och sprayer igen. Jag vet hur det är.

Tittar snart in igen!

Kram och Lycka till!

2009-04-29 @ 00:51:54
URL: http://andrum.tradgardsblogg.se
Postat av: Mia

Hoppas, hoppas, hoppas, hoppas åtminstone ett delar sig tillräckligt bra för att ni ska kunna få ett tillbaka!! Tänker verkligen på er!Det absolut värsta under min resa var när vi skulle få tillbaka ett frysägg, men det klarade aldrig upptiningen...attans vad jag grät då. Fast sista äggplocket då vi fick ut tre ägg och sen inget av dem delade sig tillräckligt bra, det var ju inte heller så kul precis.Men inget sånt för er, det här ska gå vägen, det har jag bestämt.

2009-04-29 @ 01:39:20
URL: http://hoppfull.nu
Postat av: NinaE

Tänder ljus för att äggen ska orka hela vägen fram!

2009-04-29 @ 02:58:55
URL: http://ekman.wordpress.com
Postat av: L

Annica:

Hahahaha! Skönt att andra vet ur det är att ha ynkliga en ynklig karl. Mycket rolig historia, och härligt att det gav ett sånt resultat!Mia:

Usch, hemskt. Hoppas det gick vägen senare för er, på ett eller annat sätt!Tack ska i ha, varenda en. Ni är verkligen, VERKLIGEN helt fantastiska!

2009-04-29 @ 07:12:09
URL: http://innandufanns.blogg.se/
Postat av: Elisabet

Vad händer om alla tre äggen börjar dela sig bra? Blir det trillingar då för er eller fryser de in de andra två (kan man göra det när de börjat dela sig, förlåt för min okunskap) eller slänger de dem (hoppas inte det)?Lycka till, tänker på er varje dag!

2009-04-29 @ 08:17:40
URL: http://pojkeniglaskulan.blogspot.com
Postat av: L

Elisabet:Då fryser man de andra två och tinar dom när det är dags för lillebror eller lillasyster att komma till världen :)

Om det här försöket inte skulle fungera, med ett ägg, så tinar man dom andra och sätter in ett av dom. Men det är inte alltid äggen klarar att frysas och tinas.På Akademiska i Uppsala sätter man bara in ett ägg åt gången för att minska risken för tvillingar. För det är ju en riskgraviditet med tvillingar. Först efter flera misslyckade försök börjar man tala om att sätta in fler ägg än ett.Och, TACK!

2009-04-29 @ 08:23:50
URL: http://innandufanns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0