Om hur vi har det idag då

Så, hur gick det då?
Jo, tackar som frågar. Det blev inget blåmärke runt naveln. Vi kan fortfarande konsten, och så värst komplicerat är det ju faktiskt inte.

Och så trevligt att vara två vanliga vuxna igen. Så, som vi var. Innan allt det här tog fart.
Men vaggisarna jag måste stoppa upp där solen aldrig skiner tre gånger om dagen, dom har ju gjort sitt. Jag ska bespara er detaljer, men alltså, det är inte så lätt att vara kvinna under hormonbehandling. Speciellt inte när hormonbehandlingen sker väldigt centralt och man försöker sig på lite höffla, höffla med sin älskade.
Idag vill jag helst stå upp och kissa. Och DET, är ju som bekant verkligen inte lätt när man är kvinna.

Och kaffe. Det där jag dricker minst en liter av varje dag i vanliga fall.
Kaffe.
Är inte kaffe verkligen det äckligaste som finns? Jo, jag tror bestämt att det är precis vad det är det. Efter avslutad kaffetår hos äldre släktingar mitt på dagen så satte jag mig i bilen, åkte till en toalett jag känner till och gjorde mig av med kaffet, samma väg som det kom in.

Och det vet ju alla, att när kaffet inte smakar bra så kan man inte diska, dammsuga, bädda sängen, laga mat, tvätta eller byta kanal på teven själv.
Men det kan D.

Kommentarer
Postat av: Betty

herreminje vad du är på tjocken!

2009-05-06 @ 13:40:26
URL: http://www.hypodea.com
Postat av: Irrhönan

Graviditetstecken så det sprutar om det.Jag kunde inte röra kaffe när jag var gravid med storebror. Bara lukten fick det att vända sig i mig.Så grattis till olusten! :-)

2009-05-06 @ 13:58:16
URL: http://irrhonan.wordpress.com
Postat av: L

Jag hoppas att ni har rätt, men jag vågar inte hoppas hela vägen.

2009-05-06 @ 14:00:27
URL: http://innandufanns.blogg.se/
Postat av: N

Sen vet ju alla också att den kraftigt tilltagande osjälvständigheten leder till katatoni som enbart kan avhjälpas av sambo-massage i minst 45 min. Alternativ lösning som kan funka är en överrasknings-present a`la godis och söt lapp med snälla saker skrivna på.

Kaffe är en konst.Passa på att porra er bäst ni kan. Nu. Höffla-lustan avtar när kroppshyddan förvandlats till stelopererad Barbamamma format, tvångsplacerad i horisontellt läge (pga om man särar på benen mer än tre cm så uppnår smärtnivån Kebnekaise-mått) och med sura uppstötningar skvalpandes i mungiporna. Feeling hot hot HOT!Jag hade nog deluxe-variant, mina vaggisar behövde man bara leka med EN gång om dagen.Jag har blivit en blogg-knarkare. Jösses vad mycket det finns att gå igenom. Känner mig lite som hon Varg-flickan som varit borta från civilisationen i tio år.

2009-05-06 @ 14:17:35
Postat av: Pernilla

Hittade precis hit! Vilken bra blogg! Kan mycket väl förstå dina känslor, har själv försökt bli med barn i över 2 år utan resultat (har barn sedan tidigare, så då får man inte IVF gratis), men till slut lyckades vi ändå, är i 11:e veckan nu. Och kan absolut inte med kaffe, bara lukten får mig illamående... Hoppas hoppas att det är därför för dig också..

2009-05-06 @ 14:18:41
Postat av: L

N:

Du borde starta en blogg, sällan skådat flyt i dom texterna! Säg till när du har börjat, börja NU!Pernilla:

Grattis, grattis! Och tack, tack!

2009-05-06 @ 14:22:42
URL: http://innandufanns.blogg.se/
Postat av: N

Oj. Röd. Jätteröd. Och jätterörd. Tacktacktack. Oj.

2009-05-06 @ 14:35:43
Postat av: annan

va bra att du städade toan dan innan.. om allt går väl lär du göra ett par besök där i framtiden.. av akffet menar jag.. snyggt jobbat med både och ;o)

2009-05-06 @ 15:45:53
Postat av: Johanna

Vänta du bara! Snart minskar suget till socker också. Jag åt inte godis på nästan nio månader. Mycket märkligt när det kommer till mig. Herregud vad nyttig jag var, med betoning på var.

Låter verkligen som det händer grejer där inne! Hoppas, hoppas! När ska ni in och få besked? Kram Johanna

2009-05-06 @ 15:47:54
Postat av: wettexvärlden

Sedärja! Till allt. Både höfflet och kaffet.

Är man gravid ska man ligga still och bli servad, det vet väl alla? Just nu skulle jag inte ha något emot en släng av graviditet. Så förvånade alla skulle bli. Hähähähä...

2009-05-06 @ 16:19:42
URL: http://wettexvarlden.wordpress.com
Postat av: Hanni P

Kaffe lär väl inte vara helt nyttigt heller, om man vill att de inneboende ska bo kvar några månader. Koffein över huvud taget bör man visst undvika...

Vecka 8 på dagen slog mitt illamående till. Jag hängde över toaletten medan jag förtvivlat bad E att berätta nåt som kunde få mig på andra tankar. Han berättade om pirater och sjörövare... Och jag kaskadkräktes så att det rekylerade upp ur toaletten och sprayade ner mig... Idag är det exakt en vecka till beräknad nedkomst och jag är en val med enormt sötsug, foglossning, vätska i anklarna och en liten i magen som gör vågen ibland så hela jag gungar!

2009-05-06 @ 16:46:00
URL: http://www.metrobloggen.se/vara
Postat av: catti

låter som en del tecken, håller tummarna för er. är så nervös för er skull

2009-05-06 @ 17:35:32
URL: http://catti.blogg.se/
Postat av: Malin

Vilken fantastiskt bra och välskriven blogg du har!

Kommer definitivt att kika in här fler gånger.

Håller tummarna för dig också!

2009-05-06 @ 18:11:45
URL: http://hellmom.blogg.se/
Postat av: Ingela

Jag har inte heller kunnat med kaffe när jag varit gravid. Inte längtat ens. Men när barnet pluppat ut så är en mugg kaffe det första jag hojtat efter...

2009-05-06 @ 21:17:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0