Kontakta ett knas

Jag får en del kommentarer där avsändaren inte vill att jag ska godkänna kommentaren utan bara läsa den själv. Och då blir det självfallet så.
Om man vill kan man skicka såna kommentarer till mailen istället från och med nu. Eller så kanske man vill maila mig av någon annan anledning, för att man har en miljon över som bara ligger och skräpar. Då kan man maila mig så hämtar jag den.

innandufanns@hotmail.com

Kommentarer
Postat av: Jenny E

Du läser väl denna?

http://finnjonna.blogspot.com/Den är så välkänd så det gör du säkert. De har gjort samma resa som ni åker nu...2009-05-05 @ 18:35:50
URL: http://busblomma.blogg.se/
Postat av: L

Jenny E:

Tack för tips, jag vet vilken det är men jag läser den inte.

Det finns folk jag beundrar, det finns folk jag inte känner men tycker mycket om i alla fall. Och så finns det dom jag inte tycker om av väl valda anledningar trots att jag inte känner dom. Marcus Birro är en av dom. Så jag låter bli.

2009-05-05 @ 18:48:20
URL: http://innandufanns.blogg.se/
Postat av: MONA

Jag tänkte på en sak.Jag kom på att man blir lite annorlunda när man är gravid.Man byter liksom personlighet.Jag har provat på båda av de två varianter som finns;Första graviditeten så var jag en ärkehäxa med ständigt dåligt humör.Under den andra graviditeten så blev jag en sexmaniac. En snäll sån. Jag var så äckligt snäll i nio månader att jag på allvar trodde jag råkat ut för en riktig personlighetsförändring. Det var scary.Men när talibanen kom ut så var jag snabbt tillbaka i den vanliga gnällkostymen.Så, med tanke på hur din dag har varit så kanske det inte är så svårt att gissa i vilket fack du hamnar...hehe!!

2009-05-05 @ 18:51:41
URL: http://monasuniversum.blogspot.com
Postat av: L

Mona:

Undertiden som du roar dig åt min misär, roar jag mig åt att det finns fler än en Mona här i världen.

MOAHAHA!

2009-05-05 @ 19:32:44
URL: http://innandufanns.blogg.se/
Postat av: Anonym

Du skriver verkligen helt underbart roligt och underhållande! Jag blev tipsad om din blogg av en arbetskollega, jag som aldrig någonsin läst en blogg, och känner att jag helt har fastnat och längtar tills du skriver igen. Fortsätt vara den du är! Hälsa D. Kram/Anna

2009-05-05 @ 19:33:31
Postat av: L

Tack, Anna!

2009-05-05 @ 19:34:36
URL: http://innandufanns.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0